Microsoft 365 Business on ratkaisu, joka tarjoaa käyttöösi Microsoftin parhaat ja tärkeimmät ratkaisut ja toiminnot yhdessä paketissa, yhdellä kuukausimaksulla. Paketti on räätälöity erityisesti pk-yritysten tarpeisiin. Saat toimistosovellukset, turvallisen käyttöjärjestelmän ja koko joukon muita tietoturvaominaisuuksia ja tätä kaikkea voit hallita yhdestä selkeästä ylläpitonäkymästä.

Office 365

Office 365 sisältää kaikki tarvittavat toimistosovellukset, pilvipalvelut ja sähköpostin. Työpöytäsovelluksista löytyvät mm. tutut Word, Excel, PowePoint ja Outlook, pilvipalveluista mm. Exchange-sähköposti, OneDrive, Skype ja Microsoft Teams.

Windows 10

Pakettiin kuuluu Windows 10 Business -käyttöjärjestelmä. Lisäksi paketista löytyvät esimerkiksi Windows Autopilot -käyttöönotto sekä Office-sovellusten automaattinen käyttöönotto jotka helpottavat huomattavasti laitteiston asennusta hallintaa.

Enterprise Mobility + Security

EMS mahdollistaa Office mobiilisovellusten suojauksen sekä laitteiden tietojen pyyhinnän esimerkiksi siinä tapauksessa, että laite katoaa. Mukana myös Windows 10 -koneiden laitehallinta ja käyttäjähallinta Azure Active Directoryn avulla.

Kokonaishinta 19,80€/kk (alv 0)

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse carnac@carnac.fi tai puhelimitse 040 635 1000.

Tulemme kertomaan Microsoft 365:n ominaisuuksista lisää lähiaikoina, joten pysy kanavalla!


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *